"Walk Your Talk"

 

Oftewel "Draag uit wat jezelf doet" dat is mijn motto! In mijn coaching, training en advisering zal ik je dan ook alleen die dingen aanreiken die wij zelf toepassen en weten dat ze werken. De handvatten, tools en tips (htt) die wij zelf thuis toepassen en waarmee onze levens een stuk aangenamer zijn geworden, reik ik onze 'Managing Moms Trainees' (MMT) aan om zelf te implementeren.

Uiteraard is er ruimte voor eigen inzicht en inbreng. Het moeten namelijk jouw htt's worden!

Coaching op maat: 1-op-1

 

Bij coaching gaan wij bouwen op de kwaliteiten, kennis en vaardigheden die jij al bezit. Want als moeder weet je heel goed wat goed is voor je kind. Het punt is echter, dat het je niet altijd even goed lukt om daarnaar te handelen. Dit kan door tal van oorzaken zijn: druk van je werk, vermoeidheid, beperkte tijd, meerdere kinderen, etc.

In een aantal coachingsgesprekken zul je handvatten krijgen om de grootste stressmomenten beter te kunnen handelen en ze te voorkomen.

Het doel is dat je na verloop van de gesprekken, meer energie overhoud doordat er minder ruzie, conflicten en ergernissen zijn. Hierdoor is er meer ruimte voor plezier, liefde en harmonie. Een mooie leer- en leefomgeving voor jou en je hoogbegaafde kind(eren)!

Online BEO-Training: online groep

 

De BEO-Training (Bewust Effectief Opvoeden) duurt 6 weken waar maximaal 10 moeders (Managing Moms Trainees - MMT) aan deel kunnen nemen. In deze intieme groep worden thema's behandeld die eraan bijdragen dat je je hoogbegaafde kind beter zult leren begrijpen. De meerwaarde hiervan is de wekelijkse groepscoaching waar je ervaringen met andere MMT's kunt uitwisselen. De wetenschap dat je niet alleen bent en het gevoel van herkenning, brengt enige verlichting in je moederhart.

 

Voorafgaand aan de training vindt er live bijeenkomst plaats, zodat de MMT's kennis met elkaar en met mij kunnen maken en na afloop zullen wij de successen vieren. Uiteraard is er de mogelijkheid om contact te onderhouden via de speciale FaceBookGroep.

MM-VerwenDag Do Not Age
Live MM-Events: MM-VerwenDag

 

De werkende moeders van nu hebben veel ballen die zij hoog moeten/willen houden en vervullen daarbij verschillende rollen: moeder, partner, zus, dochter, vriendin, buurvrouw, hulpmoeder, werknemer, werkgever, etc.

 

Met zo'n volle agenda is het bijna onmogelijk om nog eens tijd voor jezelf vrij te maken. En dat terwijl dit juist zo belangrijk is: Me-Time! Daarom organiseer ik om de twee maanden de zogenaamde MM-VerwenDag. Het is een live MM-Event met verschillende thema's. De eerste MM-VerwenDag was een BeautyDag exclusief georganiseerd door Douglas en dr. Brandt.

Een heerlijke dag waarop je 'even' geen mama, partner of dochter hoeft te zijn. Gewoon JEZELF zijn! Een een selectgezeldschap met andere moeders doen we waar vrouwen van houden: lekker verwend worden! 

Houd de website in de gaten voor de volgende MM-VerwenDag, het wordt weer een feest!