Floww® biedt bescherming tegen elektromagnetische straling

mobileFloww®

De mobileFloww® is het kleinste product uit de Floww® Health Technology-lijn. Het kan door middel van een zelfklevende laag eenvoudig op de mobiele telefoon worden aangebracht, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de antenne.  Het apparaatje is een essentiële aanvulling op de homeFloww®-set en de personalFloww®, omdat de mobiele telefoon een stralingsbron is waar mensen doorgaans veelvuldig aan worden blootgesteld en de afstand tussen stralingsbron en gebruiker zeer klein is.

 

Omzetten van elektromagnetische straling

De mobileFloww® werkt als een transformator en zet elektromagnetische straling om in een veld van natuurlijke, lichaamseigen frequenties, het zogenoemde Floww® Veld. De energie die hier voor nodig is, wordt geleverd door de mobiele telefoon zelf: des te meer straling, des te krachtiger de werking van mobileFloww®. Het Floww® Veld heeft een bereik van 50 centimeter rondom de mobiele telefoon. Gebruikers geven aan het bellen met de mobileFloww® aangenamer te vinden en als minder stressvol te ervaren.  

De mobileFloww® kan ook op de DECT-telefoon worden geplakt, ook hierop zo dicht mogelijk bij de antenne die het signaal van het basisstation ontvangt.

personalFloww®

Waar je ook bent, op veel plaatsen kun je stralingbronnen tegenkomen. Tijdens een zakelijke bespreking op kantoor bij een klant, in het café-restaurant met wifi, in het hotel op vakantie: draadloze netwerken vind je overal. Daarom heeft Floww® Health Technology speciaal voor ‘onderweg’ de personalFloww® ontwikkeld. Deze vormt een gezonde en natuurlijke omgeving rondom jezelf, waar je ook gaat of staat. Je draagt de personalFloww® in je broekzak, handtas of zak van je colbert of jasje. Let wel: de personalFloww® moet altijd dicht op of bij het lichaam worden gedragen.

Het apparaat werkt als een transformator en zet elektromagnetische straling om in natuurlijke, lichaamseigen frequenties, het zogenoemde Floww® Veld. Gebruikers geven aan in dit veld meer rust en vitaliteit te ervaren. De energie die nodig is om dit veld te vormen, wordt geleverd door de in de omgeving aanwezige straling: des te meer straling, des te krachtiger het Floww® Veld. ’s Nachts kun je het apparaat op het nachtkastje zetten of onder je hoofdkussen leggen. Straling van in de slaapkamer aanwezige bronnen, zoals een elektronische wekker, een tv met afstandbediening, een DECT-telefoon of mobieltje, wordt dan ook omgezet in een Floww® Veld.

 

De personalFloww® wordt geleverd in twee maten: small en medium. De medium-uitvoering is krachtiger dan de small-uitvoering en is meer geschikt voor mannen en jongens vanaf 12 jaar. De small-uitvoering is bedoeld voor vrouwen en kinderen tot 12 jaar.

screenFloww®

Beeldschermen van computers, tablets en televisies vormen doorgaans een stralingsbron: tijdens het gebruik, maar ook als ze stand-by zijn. De screenFloww® is speciaal ontwikkeld om een gezonde en natuurlijke omgeving te vormen in de nabijheid van deze beeldschermen. Gebruikers van de screenFloww® ervaren meer rust en vitaliteit als ze achter hun computer, laptop of tablet zitten. Het apparaat, dat binnen een straal van 20 cm van het beeldscherm moet worden geplaatst, werkt als een transformator en zet elektromagnetische straling om in een veld van natuurlijke, lichaamseigen frequenties, het zogenoemde Floww® Veld. De energie die hier voor nodig is, wordt geleverd door de in de omgeving aanwezige straling: des te meer straling, des te krachtiger de werking van screenFloww®. Het veld van natuurlijke, lichaamseigen frequenties dat rondom het beeldscherm wordt gevormd heeft een straal van ongeveer een meter. 

 

De screenFloww® is een belangrijke aanvulling op de homeFloww®-set en de personalFloww® omdat mensen doorgaans langere tijd achtereen met hun computer en tablet doorbrengen en de afstand tussen stralingsbron en gebruiker klein is.

homeFloww®

De homeFloww®-set is ontwikkeld om bij te dragen aan het behoud van de natuurlijke energie van mensen, dieren en planten in stralingsbelaste woningen. Floww® Health Technology bestrijdt niet de aanwezige straling, maar maakt er gebruik van. De straling wordt als het ware getransformeerd, omgevormd. Een Floww®-product bestaat uit een circuit van kleine elektronische onderdelen. Floww® Health Technology reageert op straling afkomstig van een of meerdere stralingsbronnen, zoals een mobiele telefoon, draadloze DECT telefoon of een UMTS-zendmast. 

De Floww®-producten gaan met de straling mee resoneren en de straling wordt omgevormd in een natuurlijke, lichaamseigen frequentie. Hierdoor creëren de producten een subtiel, eigen veld dat ‘gevoed’ wordt door stralingsbronnen. Dit veld noemen wij een ‘Floww® Veld’. 

 

De homeFloww®-set heeft in beginsel een bereik van ten minste 1.000 m3. In uw hele woning, in alle kamers, ontstaat een gelijkmatig Floww® Veld door de uitgebalanceerde samenwerking van de diverse onderdelen van de set, die bestaat uit: 

 

De homeFloww®-set kun je aanvragen bij Floww Internationals B.V.. Deze wordt deskundig geïnstalleerd nadat er een woninganalyse heeft plaatsgevonden. Voor meer informatie, klik hier.

Woninganalyse

Met gevalideerde apparatuur meten de stralingsbiologen van Floww® International B.V. de aanwezige straling in de belangrijkste leefruimten in je woning, zoals de woonkamer, de slaapkamer en, indien aanwezig, de kinderkamers.

Bij de meting wordt afzonderlijk gekeken naar:

  • het hoogfrequente veld, bijvoorbeeld van draadloos internet en zendmasten voor onder meer 3G - en 4G netwerken

  • het elektrisch veld, bijvoorbeeld van het elektriciteitsnet en huishoudelijke apparaten

  • het magnetisch veld, bijvoorbeeld van hoogspanningsleidingen

  • het aardmagnetisch veld, inclusief schommelingen die plaatselijk een hogere belasting tot gevolg kunnen hebben.

 

De sterkte van de bij jouw aanwezige straling zetten zij af tegen de door de overheid gehanteerde standaardnorm en tegen voorzorgsnormen zoals deze door erkende wetenschappers zijn gedefinieerd. De gemeten stralingsterktes worden vastgelegd in een meetrapport, dat ook een conclusie en aanbeveling bevat. Een Woninganalyse aanvragen? Klik hier

mobileFloww
mobileFloww

Describe your image here

press to zoom
personalFloww (small)
personalFloww (small)

Describe your image here

press to zoom
screenFloww
screenFloww

Describe your image here

press to zoom
homeFloww set
homeFloww set

Describe your image here

press to zoom
stralingsbronnen-in-huis.510.415.jpg
stralingsbronnen-in-huis.510.415.jpg
press to zoom