Anouk & Fons voor: oktober 2013

Anouk & Fons na: november 2014

Wat gezonde voeding voor mij en mijn man heeft gedaan

 

Gezond eten is goed voor je dat is bij de meesten wel bekend. Met name fysiek is dat goed zichtbaar. Maar dat gezonde voeding ook je energielevel zoveel kon beïnvloeden, had ik me nooit echt gerealiseerd. Dit alles veranderde begin dit jaar toen ik door een vriendin geattendeerd werd op NederlandSlank.nl. Ik was in eerste instantie niet echt geïnteresseerd, omdat ik geen interesse had om op dieet te gaan om de overtollige kilo's, die zich inmiddels als een stevige isolatielaag over mijn gehele lichaam hadden verspreid, kwijt te raken. Nee, kom alsjeblieft niet aan mijn eten, want daar word ik niet blij van! Ik wilde de vrijheid hebben om alles te kunnen eten wanneer ik het wilde. Bovendien at ik naar mij idee al heel gezond, want ik ben geen snoeper.

Totdat ik las wat goed eten (dat wat bij jou past) volgens NederlandSlank.nl voor je lichaam kan betekenen en welke klachten er vervolgens af kunnen nemen. Mijn grootste vijand was in die tijd: gebrek aan energie. Het klopt dat ik een druk bestaan had: ik deed mee aan een meerjarig opleidingsprogramma, heb mijn eigen bedrijf, was voorzitter MR, heb 4 kinderen, was toen ook druk bezig met een VO school uitzoeken voor mijn oudste, etc. Maar voor mij was dat geen reden dat mijn lichtje iedere avond rond 18.00 uur uitging. Met veel moeite kon ik een laatste beetje energie bij elkaar schrapen voor een MR vergadering, een workshop of een andere bijeenkomst.

 

Toen mij duidelijk werd dat door gezonde voeding je energielevel zou gaan stijgen en je beter zou gaan slapen, je huid zou verbeteren (in die tijd had ik een behoorlijk onrustige huid), was mijn interesse gewekt.

 

In april zijn mijn man en ik met dit voedingsplan begonnen om ons beter te voelen. Want mijn man had regelmatig last van hoofdpijn die gepaard ging met darmklachten. Vrijwel direct namen de klachten bij mijn man af. Helaas had ik een minder goede start. Maar dankzij de deskundige begeleiding van NederlandSlank-consulent, voelde ik me na 1,5 maand steeds beter. En het leuke was dat wij, mijn man en ik, flink wat kilo's kwijtraakten. Iets wat voor ons niet de drijfveer was om hieraan te beginnen, maar wat wel zeer welkom was.

Inmiddels is mijn energielevel flink gestegen en merk ik ook dat mijn focus is verbeterd.

 

In totaal is mijn man 12 kilo kwijtgeraakt en ik ruim 10 kilo. Dit is leuk en heel prettig. Maar nog belangrijker: wij voelen ons veel beter.

 

Zo heeft mijn man vrijwel geen last meer van hoofdpijn die gepaard gaat met darmklachten en is mijn huid ontzettend opgeknapt en ben ik 's avonds een stuk energieker dan een jaar geleden. Doordat je je beter voelt, is het ook goed vol te houden. En wanneer we ons niet aan het voedingsplan houden, merken we ook direct het verschil en hebben we weer last van onze 'oude' klachten. 

 

Wil je weten hoe dit voedingsplan werkt? Wat het voor jou zou kunnen betekenen? En hoe de ziektekostenverzekering deze kosten (deels) voor je vergoedt? Klik dan hier

Benieuwd naar meer foto's van voor en na?

Klik dan hier!