Op 2 t/m 4 oktober 2015 staat Managing Moms op de eerste editie van

Stichting Play4Kids organiseert van 2 t/m 4 oktober 2015 het bijzondere evenement "Nieuwe kijk op zorg voor kind en gezin" in hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht. Dit evenement slaat een brug van verbintenis tussen jou en/of je gezin en de instanties die deze zorg gaan leveren. Het evenement biedt tal van activiteiten op het gebied van goede voeding, communicatie, creativiteit, muziek, dans en spiritualiteit die bezoekers laten ervaren en inzichten geven dat zorg ook anders en beter kan.

 

Het doel is met nieuwe energie oplossingen en mogelijkheden aandragen om het kind en gezin op eigen kracht en vol vertrouwen de toekomst in de maatschappij tegemoet te treden. Managing Moms onderschrijft dit doel en wil heel graag hier een bijdrage aan leveren.

 

Tijdens het evenement zal Managing Moms het accent leggen op Hoogbegaafdheid bij kinderen om zodoende meer bekendheid hieraan te geven. Dit wordt gedaan door het geven van lezingen en workshops waarbij handvatten aangereikt worden aan ouders om hun kinderen beter te kunnen begrijpen en te begeleiden.

 

Ook zal er weer een prijsvraag waarmee de deelnemers kans maken op de hoofdprijs een GRATIS COACHINGSDAG. Kom naar het bijzondere evenement Nieuwe Kijk op zorg voor Kind en Gezin en bezoek onze stand of woon de lezing bij in de Redroom.

 

Klik hier voor meer informatie over Stichting Play4Kids.

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round

© 2016 Managing Moms of Gifted Children

Bedrijfsgegevens:

KvK nr. 27 27 51 07
BTW nr. NL1831.70.283.B01