Managing Moms

of Gifted Children

Mijn doel

“Ik gun hoogbegaafde kinderen ook een gelukkige en liefdevolle jeugd waarbij zij zich gelukkiger gaan voelen met zichzelf en met hun 'begaafdheid'.”

Het roer om

Managing Moms is een onderneming in ontwikkeling. Bij de oprichting richtte ik mij op de werkende moeders om hen te helpen bij de opvoeding van hun kinderen.

 

Maar begin 2014 werd mijn focus steeds meer in de richting van hoogbegaafde kinderen getrokken. Steeds vaker kwam ik in aanraken met moeders van hoogbegaafde kinderen en gaf ik hen advies over de opvoeding. Dit voelde goed! Met name doordat de tips en adviezen goed aansloegen.

Achteraf gezien blijkt dat mijn trainingsmateriaal gericht is op hoogbegaafde kinderen! Op zich vrij logisch met vier hoogbegaafde kinderen.

 

Dit was voor mij het moment om het roer definitief om te gooien. Nu de visie en de missie zijn aangescherpt en is Managing Moms of Gifted Children klaar om jou van dienst te zijn. 

Mijn aanpak

Ik help moeders in leidinggevende en zelfstandige posities om de opvoeding van hun hoogbegaafde kind(eren) makkelijker en leuker te maken.

 

Als ervaringsdeskundige reik ik, door middel van trainingen, coaching (zowel online als offline) en producten als video- en audio-thuisstudiecursussen (binnenkort beschikbaar), praktische handvatten, tools en tips (htt) aan. Deze dragen bij het vergemakkelijken van de opvoeding van hoogbegaafde kinderen. Hierdoor ontstaat er meer harmonie, medewerking en gezelligheid is thuis.

 

Doordat ik zelf tot deze doelgroep behoor, weet ik als geen ander dat tijd en aandacht zeldzaam goed zijn. Daarom zijn de htt goed te integreren in jouw dagelijkse leven.

 

Bovendien is coaching mogelijk via Skype waardoor je je huis niet uit hoeft.

Mijn doel

Ik gun hoogbegaafde kinderen ook een gelukkige en liefde volle jeugd waarbij zij zich gelukkiger gaan voelen met zichzelf en met hun begaafdheid!

 

De eerste stap hierin is: begin bij jezelf. En voor mij dat is de thuissituatie. Door meer harmonie en rust in huis te brengen, kan je kind zich weer opladen om vervolgens weer een nieuwe schooldag aan te kunnen.

 

Leer hem begrijpen door zijn gedrag te 'lezen' en zijn 'taal' te kunnen spreken. Pas dan kun je hem begeleiden en ondersteunen op een manier die bij hem past. 

 

Ik richt mij dan ook op de moeders om hen deze vaardigheden en technieken te leren, zodat zij er voor hun kinderen kunnen zijn. Op die manier bouwen wij aan een goed fundament voor onze kinderen waardoor zij zich staande weten te houden in de huidige maatschappij.

Voor vragen of om een afspraak te maken, neem dan contact met me op.