Voor wie is Managing Moms?

Werkende moeders met (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen

Managing Moms zet zich in voor werkende moeders van hoogbegaafde kinderen, zodat zij beter in staat zijn een goede balans tussen opvoeden en werken te creëren.

 

Ik richt me op deze groep moeders, omdat ikzelf tot deze groep behoor. Ik kan me met hen identificeren en spreek 'dezelfde taal'.

 

Als werkende moeder heb je beperkte tijd waarin van je wordt verwacht dat je je kind voorziet in zijn behoefte en dat blijkt lang niet eenvoudig te zijn. Daarom willen we alles efficiënt doen en zijn we continu aan het multitasken. Ondanks de 'geëmancipeerde samenleving', voelt nog steeds de meerderheid van de vrouwen zich hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gezin. Hierdoor ervaren zij meer druk en stress dan mannen, waardoor het gevaar van overbelasting op de loer ligt. Deze druk en stress wordt nog eens verhoogd wanneer de kinderen hoogbegaafd zijn. Ben je niet zeker of je kind ook hoogbegaafd is? Kijk dan hier naar de kenmerken van hoogbegaafdheid.

 

Aan veel zaken valt echter niets te veranderen. Wat we wel kunnen doen, is handvatten aanreiken en inzichten geven om daarmee de thuissituatie makkelijker en leuker te maken. Als geen ander begrijp ik waar de werkende moeders van nu tegenaan lopen. Vanuit mijn eigen ervaringen, ontdekkingen en inzichten heb ik gezocht naar methodes en oplossingen voor de dagelijkse beslommeringen en knelpunten van werkende moeders.

 

Ben jij moeder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind en herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Wil je hier meer over weten? Stuur me dan gerust een berichtje via het onderstaande formulier in te vullen. Ik beantwoord je vragen heel graag. Voor dringende vragen, kun je me ook bellen. Klik hier voor de contactgegevens.

We bieden coaching op maat

  • Zowel online, via Skype als offline face to face coaching  

  • Praktische handvatten, tips & tools

  • Alles vanuit praktijkervaring en niet alleen vanuit de theorie

  • Veel herkenning

  • Geen moeilijke jargonnen, maar in klink klare taal die werkende moeders van nu gebruiken

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een persoonlijk advies of een coachingsgesprek?

Vul dan het onderstaande formulier in:

Je bericht is succesvol verstuurd!